KAMINA ELEKTRIKE

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15-20m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.